Popis
Třešně jsou selektivně ručně sbírány a zpracovávány na farmě. Zralá červená třešeň se plaví, aby se odstranila zralá a poškozená třešeň, a poté se rozdrtí. Káva je fermentována anaerobně v uzavřených tancích po dobu 60 hodin. Zaměstnanci pečlivě sledují pH, teplotu a hladinu Brix během fermentace.
Po fermentaci se pergamen omyje v čisté vodě a položí na vyvýšená lůžka k vysušení. Pergamen se často hrabe, aby se zajistilo rovnoměrné sušení. Sušení pergamenu trvá přibližně 22 dní. Jakmile pergamen uschne, je zabalen v Ecotactu a ponechán ve skladu na místě po dobu 11 týdnů.
Finca Aurora je jednou z prvních farem v Nikaragui s plně integrovaným provozem kávy na místě. Kávu vyrábějí, myjí a suší na farmě. Káva je mletá, tříděná a balená v Beneficio Finca Aurora pod bedlivým dohledem týmu farmy. To umožňuje plnou kontrolu nad kvalitou v průběhu celého procesu.
Finca Aurora je jednou z prvních farem v Nikaragui s plně integrovaným provozem kávy na místě. Kávu vyrábějí, myjí a suší na farmě. Káva je mletá, tříděná a balená v Beneficio Finca Aurora pod bedlivým dohledem týmu farmy. To umožňuje plnou kontrolu nad kvalitou v průběhu celého procesu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.